Friday, May 4, 2012

Κυτταριτιδα ασκησεις

Θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους είναι η στοχευμένη γυμναστική που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την κυτταρίτιδα σας δραστικά. Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κατανοήσετε είναι ότι ο όρος κυτταρίτιδα, ορίζετε στην ιατρική επιστήμη ως σωματικό λίπος στον υποδόριο ιστό που προέρχεται από ενδογενείς αλλά και εξωγενείς αιτίες.




/* E-kyttaritida CTR 160X600 color */
google_ad_slot = "2596811354";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Πρόσφατα μια πολύ γνωστή σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο « Όχι άλλη Κυτταρίτιδα», σε ένα περιοδικό, το οποίο, επισημαίνει ότι η μείωση της κυτταρίτιδας περιλαμβάνει 20 λεπτά προπόνηση με βάρη, 5 ασκήσεις για το κορμό και 5 για το κάτω μέρος του σώματος, και 20 λεπτά περπάτημα ή τρέξιμο, παραμένοντας περίπου για το εβδομήντα έως ογδόντα τις εκατό εντός του μέγιστου ρυθμού παλμών της καρδιάς. Το πρόγραμμα πραγματοποιούνταν επαναλαμβανόμενα 2 φορές ημερήσια. Οι συμμετέχουσες μετά από 8 εβδομάδες μελέτης επιβεβαιώθηκε ότι χάνανε περίπου ένα κιλό ανά εβδομάδα.


 


Κατάλληλες ασκήσεις για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:



  • Η πιο αποτελεσματική και στοχεύμενη μορφή άσκησης κατά της κυτταρίτιδας είναι οι πιλάτες σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση για περίπου 25 λεπτά για την καύση του σωματικού λίπους και σύσφιξη της περιοχής των ποδιών

  • Άλλη μία μορφή άσκησης είναι οι ασκήσεις γιόγκα που χαρίζουν όχι μόνο σύσφιξη και ενδυνάμωση στο σώμα σας αλλά και ευεξία, χαλάρωση και απαλλαγή από το στρες της καθημερινότητας.

  • Επίσης, οι αερόβιες ασκήσεις, η ποδηλασία και η εξάσκηση χεριών και ποδιών με βάρη. Μην ξεχνάτε να γυμνάζετε την κοιλιακή χώρα με κοιλιακούς και τους ραχιαίους με βάρη.

  • Τέλος, ο διάδρομος συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας κρατώντας την καρδιά σας υγιή και ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος.
  • Το περιττό λίπος θα πρέπει να καίγεται σωστά γιατί υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε μυϊκά  ή να χάσετε επιπλέον βάρος και να νιώθετε αδύναμες, για αυτό συμβουλευτείτε το γυμναστή σας.


    κυτταριτιδα ασκησεις


    κυτταριτιδα ασκησεις



    No comments:

    Post a Comment

    Note: Only a member of this blog may post a comment.