Saturday, March 31, 2012

Kyttaritida ( κυτταριτιδα ) & celebirities

Η κυτταριτιδα δεν είναι άγνωστη στους διάσημους ανθρώπους και υπάρχουν πραγματικά πολλοί σούπερ σταρ που είναι θύματα της κυτταριτιδα. Ο μακρύς κατάλογος των διάσημων ανθρώπων με κυτταριτιδα περιλαμβάνει τους : Felicity Huffman, Mischa Barton, Kim Kardashian, μαζί με την πιο πρόσφατη Britney Spears.




/* E-kyttaritida CTR 160X600 color */
google_ad_slot = "2596811354";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Η φοβερή κυτταριτιδα και τα διάσημα πρόσωπα


Δεν είναι πραγματικά ένα αναπάντεχο γεγονός ότι οι διασημότητες έχουν προβλήματα με την κυτταριτιδα. Η πολυτελής τρόπος ζωής είναι σίγουρα μια ανοικτή πρόσκληση για την κυτταριτιδα. Προσβάλλει τους πάντες και ιδίως τους ανθρώπους που μπορεί να διαθέτουν ένα τρωτό ανοσοποιητικό σύστημα. Ακόμα και οι νεότεροι έχουν προσβληθεί με ένα από τα πιο διάσημα θύματα να είναι η Paris Hilton. Το σημαντικότερο που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι το γεγονός ότι επηρεάζει άτομα (διασημότητες), οι οποίοι πιστεύουμε ότι τείνουν να είναι ανίκητα. Οι διάσημοι λοιπόν ασχολούνται με το θέμα εντατικά και επιστρέφουν σύντομα σε φόρμα. Η κυτταριτιδα δεν είναι μια φοβερή ασθένεια και ως εκ τούτου δύναται να θεραπευτεί αν λάβει την κατάλληλη φροντίδα. Εκείνοι που έχουν προβλήματα με την κυτταριτιδα θα θελήσουν να κοιτάξουν και ανθρώπους όπως η Kim Kardashian η οποία πάλεψε με επιτυχία την κυτταριτιδα. Είναι προφανές ότι αντί να απογοητευτείτε πρέπει να ασχοληθείτε με τον δαίμονα της κυτταριτιδα και να επιστρέψετε σύντομα σε φόρμα. Συχνή γυμναστική και κατάλληλη διατροφή είναι η γρηγορότερη και καλύτερη μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταριτιδα.




Οι λόγοι πίσω από την ανάπτυξη της κυτταριτιδα


Ο πιο δημοφιλής χαρακτηρισμός της κυτταριτιδα είναι η αναφορά της ως φλούδα πορτοκαλιού. Είναι πιο συχνή στις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες. Ο κύριος λόγος πίσω από την κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση λίπους που υπερισχύει των ιστών κάτω από την επιδερμίδα δίνοντάς της μια πραγματικά δυσάρεστη εμφάνιση.





/* e-kyttaritida 160x600 (2) */
google_ad_slot = "1242791871";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Μια διατροφή που είναι σημαντικά λίγη σε περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών μπορεί να προκαλέσει αυτή την κατάσταση. Η κυτταριτιδα εξάλλου ενεργοποιείται και από γενετικά ζητήματα που απαιτούν πολύ περισσότερη προσπάθεια και προφύλαξη για να αποφύγετε να γίνετε θύμα της. Η υπερβολική περιεκτικότητα σε ορμόνες μπορεί να κινήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Παραπέρα πρόκειται να αλλάξει την εμφάνιση των ιστών του δέρματος με εξογκώματα να εξαπλώνονται στο δέρμα ιδιαίτερα στην κάτω περιοχή του στομάχου. Κατέχει πραγματικά δεσπόζουσα θέση στις γυναίκες και σχεδόν στο 90% των περιπτώσεων είναι παρόν στις γυναίκες.




Βρίσκοντας λύση στα θέματα της κυτταριτιδα


Η συχνή γυμναστική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ανάπτυξης της κυτταρίτιδας. Είναι αρκετά χρήσιμη για περιοχές όπως το πίσω μέρος των ποδιών, αλλά και τους γλουτούς. Οι βλαβερές τοξίνες συσσωρεύονται εντός των ανωμαλιών του δέρματος και έχουν αρνητικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Τροποποιώντας τη διατροφή σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Η άρση βαρών είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η χειρουργική θεραπεία είναι μια μη επεμβατική τεχνική για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα μπορούσε να είναι κάπως ακριβή όμως αξίζει κάθε δεκάρα της. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά γεύματα είναι πολύ χρήσιμα και μπορεί να είναι χρήσιμα για την αποφυγή της κυτταρίτιδας καθώς και μια σειρά άλλων ασθενειών.




Τα μεταποιημένα γεύματα καθώς και τα συσκευασμένα τρόφιμα γενικά απαγορεύεται αυστηρώς και η κατανάλωση άφθονου νερού είναι απίστευτα αποτελεσματικές στρατηγικές θεραπείας. Ένας γιατρός μπορεί να διαγνώσει εύκολα την κατάστασή σας και να συστήσει μια σωστή θεραπεία που θα ταιριάζει με το σωματότυπό σας.


 


Θέλετε να αποκτήσετε όλη τη γνώση που χρειάζεστε για να νικήσετε την απαίσια κυτταριτιδα ?? Τα θέλετε όλα σε ένα πακέτο και φτηνά?? Τότε ΕΔΩ είναι η λύση σας !!!


 


Το κάπνισμα, η κατανάλωση λιπαρών τρόφιμων και η μηδαμινή άσκηση θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας καθώς και ένας αρκετά απαιτητικός τρόπος ζωής μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση των ορμονών κατεχολαμινών. Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το υπερβολικό λίπος εξάγεται από κάτω από την επιδερμίδα. Έτσι πρόκειται να μειωθεί η συγκεντρωμένη κυτταρίτιδα. Πολλές χειρουργικές μέθοδοι, είναι σχεδιασμένοι για τη μείωση της συγκέντρωσης της κυτταρίτιδας από το σώμα.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.