Sunday, October 9, 2011

Cellulite Treatment

cellulite treatment


Κυτταρίτιδα, αυτή η επίφοβη φλούδα πορτοκαλιού που εμφανίζεται στο πάνω μέρος των μηρών και στους γλουτούς μας σε κάποια φάση της ενήλικης ζωής μας είναι στην πραγματικότητα μία μορφή σωματικού λίπους που έχει δημιουργήσει βλάβες στο σύνδεσμο του δέρματός μας. Η κυτταρίτιδα δεν είναι συνδεδεμένη με τα προβλήματα βάρους, όπως οι περισσότερες πιστεύουν. Για αυτό το λόγο, ακόμα και τα καλλίγραμμα μοντέλα έχουν πολλές φορές κυτταρίτιδα. Χωρίς αμφιβολία, όμως, αυτό το πρόβλημα είναι άσχημο. Είναι επίσης οδυνηρό να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να εντοπίσουμε κοιλότητες στο πάνω πάνω μέρος των μηρών μας. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτό? Οι καλύτερες μέθοδοι για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας είναι η σωστή διατροφή, η άσκηση για σύσφιξη και το μασάζ.



Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μεγάλες ποσότητες σωματικού λίπους για την ύπαρξη της κυτταρίτιδας, αλλά εάν έχετε και δεν ασκείστε ή δεν τρέφεστε σωστά, τότε θα είστε σε κακή κατάσταση. Μεταξύ των καλύτερων μεθόδων για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας είναι η σωστή διατροφή. Εξαλείψτε τα λιπαρά τρόφιμα. Πίνετε περισσότερο νερό. Τραφειτε με άφθονα λαχανικά. Με την κατανάλωση αυτών των τροφών, η όψη του δέρματος ενισχύεται γενικά. Κάθε φορά που συνδυάζεται σωστή διατροφή με σύσφιξη μέσω στοχευμένων ασκήσεων, μπορείτε να παρατηρήσετε μια τεράστια βελτίωση στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας σας. Όταν οι μύες των ποδιών βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το δέρμα σας φαίνεται πιο σφιχτό και λείο.



Κάνετε σωστή διατροφή και τακτική άσκηση αλλά έχετε ακόμα κυτταρίτιδα? Ένας άλλος ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από  την κυτταρίτιδα είναι να χρησιμοποιήσουμε μια φυσική μάσκα σώματος. Τυλίγουμε τα πάσχοντα σημεία με αυτήν τη μάσκα σώματος και ασκούμαστε για περίπου 20 λεπτά. Σε λίγα λεπτά θα παρατηρήσετε μια απόλυτη βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος σας.



Μια άλλη παραδοσιακή συμβουλή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι το μασάζ. Είναι μια από τις πιο διαδεδομένες  και ανώδυνες μεθόδους που μειώνουν αισθητά την κυτταρίτιδα. Μπορεί να είναι είτε επαγγελματικό μασάζ ή απλό μασάζ ακριβώς στα σημεία που πλήττονται από κυτταρίτιδα και μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μόνες σας μετά το ντους και μετά από μία καλή απολέπιση. Το δέρμα σας θα είναι μαλακό και θα μυρίζει ωραία μετά από την πραγματοποίηση του μασάζ ενισχύοντας τη ροή του αίματος προς την περιοχή μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επιλέξτε μία από αυτές τις μεθόδους ή καλύτερα δοκιμάστε τις όλες και δείτε ποια θα είναι αποτελεσματικότερη για το δέρμα σας! Μην ξεχνάτε ότι η κυτταρίτιδα απαιτεί σωστό συνδυασμό μεθόδων!



cellulite treatment

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.