Sunday, October 9, 2011

Κυτταριτιδα καφες

κυτταριτιδα καφες


Χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ για τη μείωση της κυτταρίτιδας

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η καφεΐνη βοηθά στη χαλάρωση της κυτταρίτιδας πραγματικά, μειώνοντας το μέγεθος και το πάχος του στρώματος του σωματικού λίπους. Συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αμερική σε 99 γυναίκες που χρησιμοποιούσαν κρέμα κατά της κυτταρίτιδας που περιέχει καφεΐνη. Η κρέμα αυτή περιέχει περίπου επτά τις εκατό καφεΐνη, και οι γυναίκες την χρησιμοποιούσαν δύο φορές την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες. Στο τέλος της μελέτης, διαπιστώθηκε ότι περισσότερο από το 80 τις εκατό των γυναικών είχαν μια μείωση στην περιφέρεια τους, στο πάνω μέρος των μηρών και στα χέρια. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι πάνω από το 60 με 80% παρουσίασαν μεγάλη μείωση στις πλευρές τους.



[like-lock]



Δεδομένου ότι η μελέτη είχε επιτυχία, αποδεικνύεται ότι η καφεΐνη συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας, κυρίως γιατί σφίγγει τα ανωτερα στρώματα του δέρματος σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος για να καλυφθούν τα λακκάκια, αλλά δυστυχώς είναι απλα μια προσωρινή λύση. Μερικά από τα επιπλέον βασικά στοιχεία που περιέχονται στα προϊόντα με καφεΐνη είναι το ginko biloba, το τσάι του βουνού, τα κάστανα και τα φύκια. Ολα τα παραπάνω συστατικά λειτουργουν μόνο για να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και ως εκ τούτου δεν χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για να απαλλαγούμε από αυτό.



Η καφεΐνη είναι γνωστό παράγωγο της methylxanthine η οποία είναι το κύριο συστατικό τα τελευταία 3 χρόνια στις περισσότερες κρέμες και προϊόντα. Η Methylxanthine μειώνει την κατακράτηση υγρών και επιτρέπει την προσωρινή απομάκρυνση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος σας (κάτι σαν απολέπιση). Αυτό σημαίνει ότι για τη μείωση της κυτταρίτιδας η καφεΐνη είναι μόνο προσωρινή λύση και δεν χρησιμοποιείται ως θεραπεία για να απαλλαγούμε από το λίπος.



[/like-lock]



Μια πολύ πιο φυσική και απλή μέθοδος χρήσης της καφεΐνης για τη μείωση της κυτταρίτιδας είναι ο καφές που πίνετε το πρωί ή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιήστε τα υπολήμματα από τον καφέ σας. Τόσο απλά!!! Βεβαιωθείτε ότι τα υπολήμματα από τον καφέ σας είναι ακόμη ζεστά και όχι πάρα πολύ καυτά για να κάψουν το δέρμα σας. Αν δεν είναι πολύ ζεστά, βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίψτε με τα υπολήμματα τις περιοχές του σώματος που έχουν κυτταρίτιδα. Θα δείτε ότι η πλειοψηφία των μικρών εξογκωμάτων θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά μέρα με τη μέρα. Στη συνεχεία μπορείτε να τυλιχτείτε με φύκια, που θα βρείτε σε καταστήματα διατροφής. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τα φύκια, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πλαστικό περικάλυμμα. Αφήστε τα για περίπου 20 λεπτά και στη συνεχεία απομακρύνετε το στρώμα των φυκιών ή την πλαστική μεμβράνη και ξεπλύνετε την περιοχή εντελώς. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με αισθητή μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, χρησιμοποιείστε αυτή τη μέθοδο επαναλαμβανόμενα για δύο φορές την εβδομάδα.



κυτταριτιδα καφες

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.