Saturday, October 22, 2011

Κυτταριτιδα

Κίνδυνοι Λιποαναρρόφησης

Κυτταριτιδα

Ένας βασικός λόγος που η λιποαναρρόφηση δεν είναι μια καλή μέθοδος κατά της κυτταρίτιδα είναι ότι είναι μια χειρουργική θεραπεία. Γιατί να επιλέξετε μια επικίνδυνη χειρουργική θεραπεία, που είναι αναμφίβολο κατά πόσο θα εξαλείψει την κυτταρίτιδα σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές αποτελεσματικές μη χειρουργικές θεραπείες που είναι άμεσα διαθέσιμες σήμερα.

Οι σημαντικότεροι κίνδυνοι για την λιποαναρρόφηση προέρχονται από το ιστορικό του ασθενούς, κυρίως λόγω των πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται, καθώς και την ποσότητα του λίπους του σώματος που αφαιρείται καθ 'όλη τη χειρουργική επέμβαση. Οι κίνδυνοι της λιποαναρρόφησης είναι οι εξής, ξεκινώντας από τον ηπιότερο και φτάνοντας στον πιο επιβλαβή για την υγεία.



1. Η περίσσεια δέρματος

Υπάρχουν ορισμένα όρια στην ποσότητα του σωματικού λίπους που μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια από το σώμα. Ακόμα και όταν αφαιρείτε μεγάλες ποσότητες σωματικού λίπους μέσα στα όρια της ασφάλειας, μπορεί να παραμείνει ένα μεγάλο σημειο χαλαρου δέρματος. Αυτή η περίσσεια του δέρματος μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθεί όλη από την επέμβαση της λιποαναρρόφησης, προκαλώντας τραυματισμούς στους μυς σας.

Ακόμα και όταν το χαλαρό δέρμα δεν χρειάζεται άλλη χειρουργική επέμβαση μετά την λιπαναρρόφηση, αυτό θα κάνει την κυτταρίτιδα σας πιο ορατή λόγω της χαλαρότητας, παρόλο που θα έχει αφαιρεθεί η μεγαλύτερη ποσότητα του σωματικού σας λίπους. Εάν η κυτταρίτιδα είναι το κύριο μέλημα σας, θα χρειαστεί μια πιο αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας μετά από αυτό.



2. Εξογκώματα

Καθ 'όλη την διαδικασία της λιποαναρρόφησης το σωματικό λίπος αφαιρείται με ένα κοίλο σωλήνα, γνωστό ως κάνουλα μαζί με μια συσκευή αναρρόφησης που αναφέρεται ως αναρροφητική. Αυτή η αποβολή του λίπους συχνά προκαλεί ακανόνιστες καμπύλες στο σώμα μας, δηλαδή θα παρατηρήσετε πιθανώς ασυνήθιστα εξογκώματα και ανωμαλίες μέσα στο σώμα σας μετά την λιποαναρρόφηση. Στην πραγματικότητα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τουλάχιστον το 20% των ασθενών που υποβάλλονται σε λιποαναρρόφηση ή άλλη χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση προβλημάτων, έχουν εμφανή εξογκώματα στο δέρμα τους εξωτερικά και εσωτερικά. Το θέμα αυτό είναι πραγματικά ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι οι ασθενείς περιμένουν μια τέλεια διάπλαση μετά την επέμβαση.



3. Λιποαναρρόφηση και ουλές

Ένας μικρός κίνδυνος από την λιποαναρρόφηση είναι οι βλάβες που προκαλούνται στο δέρμα. Οι ουλές είναι μόνιμες και συνήθως είναι κρυμμένες σε πτυχώσεις του δέρματος, όπως στα μαλλιά, ανάμεσα στα πόδια, ή ακόμα και κοντά στον ομφαλό. Οι ουλές αυτές είναι περίπου 4-10 χιλιοστά και γίνονται αρκετά εμφανείς. Συνήθως τα σημάδια θα μπορούσαν να μειωθούν με τη χρήση αναπλαστικών προϊόντων.



4. Οίδημα μετά από λιποαναρρόφηση

Μερικές ημέρες έως και μερικές εβδομάδες μετά την λιποαναρρόφηση ενδέχεται να προκύψει οίδημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πίεση στα νεύρα προκαλώντας στους ασθενείς μούδιασμα και φαγούρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το υγρό συσσωρεύεται στο σώμα σας και θα πρέπει να αποστραγγίστει με μια βελόνα. Υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα που χρησιμοποιούνται για την ελαχιστοποίηση του οιδήματος και του συσσωρευμένου υγρού.



5. Λοίμωξη μετά από λιποαναρρόφηση

Οι λοιμώξεις μετά από λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι ήπιες ή σοβαρές. Οι ιατροί απαγορεύουν τα αντιβιοτικά φάρμακα μετά από χειρουργική επέμβαση για να αποφευχθεί η μόλυνση. Τα συμπτώματα της λοίμωξης είναι ερυθρότητα, ευαισθησία, ραβδώσεις κόκκινου χρώματος ορατές γύρω από το δέρμα, εμετός και πυρετός πάνω από 39. Μιλήστε με το γιατρό σας αμέσως όταν εμφανιστούν κάποια από αυτά τα συμπτώματα.



6. Εγκαύματα

Θα βρείτε διάφορα είδη μεθόδων λιποαναρρόφησης. Κάθε διαδικασία περιλαμβάνει τους κινδύνους της. Καθ 'όλη τη διαδικασία υπερήχων λιποαναρρόφησης (UAL), ο καθετήρας μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα υπερήχων λόγω της θερμότητας. Οι γιατροί προσπαθούν να αποτρέψουν αυτά τα εγκαύματα με το να μην λειτουργούν πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος ή να απομακρύνουν το σετ καθετήρα από το δέρμα για λίγο.



7. Βλάβη των οργάνων από λιπαναρρόφηση

Λόγω του τρυπηματος των οργάνων για το άνοιγμα της πεπτικής οδού κατά την διαδικασία της λιποαναρρόφησης, οι πιθανότητες ο χειρουργός να τραυματίσει κατά λάθος ένα εσωτερικό όργανο είναι πολύ μεγάλες. Όταν τα όργανα είναι τραυματισμένα, οι λοιμώξεις μπορεί να προκύψουν πολύ εύκολα και θα χρειαστεί και άλλη χειρουργική επέμβαση για να τα διορθώσουμε. Ακόμη μεγαλύτεροι είναι οι κίνδυνοι της εντερικής βλάβης που συμβαίνει σε ασθενείς με κήλη.



8. Πνευμονική εμβολή

Μια σοβαρή επίπτωση μετά από λιποαναρρόφηση είναι η πνευμονική εμβολή. Αυτό συμβαίνει όταν μικρά κομμάτια σωματικού λίπους από την λιποαναρρόφηση εισερχονται στην περιοχή των πνευμόνων. Οι ασθενείς μπορούν να πάθουν δύσπνοια ή δυσκολία στην αναπνοή. Για εκείνους που έχουν αυτά τα συμπτώματα είναι ζωτικής σημασίας να καλέστε το γιατρό σας για επείγουσα θεραπεία. Η πιθανότητα της πνευμονικής εμβολής είναι πολύ μεγάλη τις πρώτες 72 ώρες μετά την επέμβαση.



9. Διαφορά υγρά

Ένας άλλος τύπος λιποαναρρόφησης απαιτεί μεγάλες ποσότητες υγρών σε ενέσιμη μορφή μέσα στο σώμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικα υγρα εντός του χώρου των πνευμόνων, καρδιακή ή νεφρική διαταραχή.




10. Υπερδοσολογία λιδοκαΐνης

Καθ 'όλη την λιποαναρρόφηση, οι γιατροί μπορεί να σας χορηγήσουν σημαντικες ποσοτητες λιδοκαΐνης. Όταν η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη για τον οργανισμό σας, μπορεί να παρατηρήσετε συμπτώματα υπνηλίας, εμβοές, μπερδεμένη ομιλία, μούδιασμα στα χείλη και τη γλώσσα, ρίγος, μυϊκές συσπάσεις, σπασμούς και ενδεχόμενο καρδιακό επεισόδιο.Ευτυχώς, οι περισσότερες μορφές λιποαναρρόφησης δεν χρησιμοποιούν σημαντικά ποσά λιδοκαΐνης. Συζητήστε με το γιατρό σας τους κινδύνους για την λιδοκαΐνη.



Λιποαναρρόφηση και θανατοι

Με βάση τις αναφορές στην ιατρική βιβλιογραφία, ο πιθανος κίνδυνος θανάτου, λόγω της λιποαναρρόφησης είναι 3 για κάθε 100.000 χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται. Η πιθανότητα να πεθάνει κάποιος μπορεί να αυξηθεί με πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη λιποαναρρόφηση.



Για τη μείωση των κινδύνων σε όλη την λιποαναρρόφηση, θα πρέπει να είστε υγιής και, επίσης, η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο επαγγελματία ειδικό!!!



κυτταρίτιδα

bookmarking demon review
Other resources facebook password hack

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.