Sunday, October 9, 2011

Κυτταριτιδα προιοντα

Κυτταριτιδα προιοντα


Η κυτταρίτιδα, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι σωματικό λίπος που συσσωρεύεται με τη μορφή εξογκωμάτων στα πόδια και τα οπίσθια της γυναίκας κάνοντάς την να αισθάνεται λιγότερη εμπιστοσύνη και λιγότερο όμορφη όταν φοράει μαγιό ή σορτς. Το 90% των γυναικών έχει δυστυχώς κυτταρίτιδα μέσα από τα πόδια και στο κάτω μέρος, στην κοιλιά και τα μπράτσα. Επιπλέον, οι μύες σε πλαδαρές περιοχές χαλαρώνουν και έτσι αυξάνεται η σοβαρότητα της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Η δίαιτα και η άσκηση ή το να πίνουμε πολύ νερό καθημερινά από μόνα τους δεν μπορούν να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα από το σώμα μας.


Δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα που μπορεί να γίνει σχετικά με κυτταρίτιδα, άραγε? Ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της κυτταρίτιδας είναι το εσώρουχο κατά της κυτταρίτιδας. Αυτή τη στιγμή σίγουρα αναρωτιέστε, "τι ακριβώς είναι το εσώρουχο κατά της κυτταρίτιδας?" Είναι ένα εσώρουχο σχεδιασμένο σε καλούπι όχι προς το σώμα σας γιατί όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο μας τα στενά ρούχα και εσώρουχα επιδεινώνουν την κυτταρίτιδα μας. Η λειτουργία αυτού του εσώρουχου μοιάζει με τη λειτουργία ενός ποδηλάτου. Η πίεση σε όλο τον ιστό παρέχει μια τριβή στα πόδια και στο κάτω μέρος, όπου υπάρχει κυτταρίτιδα. Αυτό το τρίψιμο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνει το λεμφικό σύστημα. Έτσι απαλύνεται το δέρμα και απαλλάσσεται σταδιακά από την κυτταρίτιδα. Φανταστείτε το σαν να κάνετε απολέπιση!



Το πιο πιθανό να αναρωτιέστε "Πού μπορεί κανείς να πάρει αυτό το εσώρουχο κατά της κυτταρίτιδας?". Πριν αποφασίσετε να το ψάξετε λοιπόν, πρέπει να δώσουμε προσοχή και έμφαση σε κάποιες συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το εσώρουχο. Αυτό το εσώρουχο θα μπορούσε να φορεθεί μόνο του ή κάτω από άλλα ρούχα. Κάθε φορά που θα το φοράτε τα πόδια σας, μετά τη χρήση του θα δείχνουν 1 έως 3 εκατοστά πιο αδύνατα! Αυτό το εσώρουχο δεν περιορίζει την κίνηση σας, γιατί μπορεί να φορεθεί για σχεδόν ολόκληρη την ημέρα. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να το φοράτε τουλάχιστον έξι ώρες την ήμερα και 5 φορές την βδομάδα για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


Αν η δίαιτα και η άσκηση, δεν μπορεί από μόνη της να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στην περίπτωση σας, τότε το εσώρουχο κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να βοηθήσει εσωτερικά και να ελαττώσει το μέγεθος των μηρών σας! Η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος που σας προσφέρει ενθαρρύνει την καλή λειτουργία στο σώμα σας αποφεύγοντας την εμφάνιση περισσότερης κυτταρίτιδας. Αυτό το παντελόνι μπορεί να εξομαλύνει την κυτταρίτιδα σας, σε συνδυασμό πάντα με την σωστή διατροφή και την στοχευμένη γυμναστική!

κυτταριτιδα προιοντα

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.