Sunday, October 9, 2011

Cellulite cream

Cellulite Cream


Φαίνεται ότι, από τα παλιά τα χρόνια οι γυναίκες είχανε προβλήματα με κυτταρίτιδα στο πάνω μέρος των μηρών και στους γλουτούς τους. Η κυτταρίτιδα είναι απλώς ένα συνηθισμένο σωματικό λίπος που έχει διογκωθεί και προσκρούει στον "επιπλέοντα" ινώδη ιστό του δέρματος γύρω και πίσω σας. Αλλά είναι άσχημη στην όψη και γι' αυτό οι γυναίκες αγωνίζονται να την απομακρύνουν με την βοήθεια που τους προσφέρει η εφεύρεση των καλλυντικών. Αυτός είναι ο λόγος που οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) κατέχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά εδώ και χρόνια. Το ερώτημα που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι το αν μια κρέμα μπορεί στα αλήθεια να μειώσει την εμφάνιση φλούδας πορτοκαλιού? Φαίνεται ότι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ΝΑΙ! Οι καλύτερες και ακριβότερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της κυτταρίτιδας στην πραγματικότητα.


Το πιθανότερο είναι ότι η καφεΐνη είναι από τα συστατικά που έχουν προταθεί περισσότερο από όλα για χρησιμοποίηση στις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream). Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) που περιέχουν καφεΐνη ισχυρίζονται ότι μπορούν να συρρικνώσουν τα μεγάλα κομμάτια σωματικού λίπους των κυττάρων εσωτερικά και από τη στιγμή που τα λιποκύτταρα θα συρρικνωθούν, τα εξογκώματα του δέρματος θα εξαφανιστούν επίσης. Οι εταιρείες που παράγουν τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) με καφεΐνη ενημερώνουν τις γυναίκες που τις αγοράζουν ώστε να χρησιμοποιούν την κρέμα πρωί και βράδυ. Οι εταιρείες εγγυώνται ότι θα αρχίσετε να βλέπετε αισθητά αποτελέσματα μέσα σε δύο ημέρες με κανονική χρήση της κρέμας. Οι γυναίκες που έχουν επίμονη κυτταρίτιδα που δεν μειώνετε με δίαιτα και άσκηση καλό θα ήταν να κάνουν μια προσπάθεια και με αυτές τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream). Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένες με την συγκεκριμένη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream).



Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα? Το καλύτερο που μπορείτε και πρέπει να κάνετε είναι να αλείψετε την κρέμα με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό σημαίνει ότι, πρέπει να κάνετε χρήση της ποσότητας που προτείνετε, αλλά και να κάνετε χρήση της κρέμας όσες είναι οι προτεινόμενες φορές κάθε μέρα. Εάν παραλείψετε κάποια φορά κατά τη διάρκεια της μέρας, το πιθανότερο είναι να μην δείτε τα αποτελέσματα που αναζητάτε τόσο γρήγορα. Ωστόσο, εάν είστε τυπικές στον τρόπο χρήσης της κρέμας κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream), και εάν την χρησιμοποιείτε λίγο παραπάνω και λίγο πιο τακτικά, τότε το πιθανότερο είναι να δείτε πολύ κάλα αποτελέσματα μέχρι να εξαντληθεί η κρέμα. Ο τυπικός τρόπος χρήσης της, είναι να αλείψετε την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) που έχετε επιλέξει επάνω στις περιοχές του σώματος που έχουν κυτταρίτιδα πραγματοποιώντας κυκλική κίνηση, μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα σας.


Πως μπορείτε να είστε σίγουρες, ότι οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) σας βοηθάνε στην πραγματικότητα? Ένας από τους τρόπους που μπορείτε να παρακολουθείτε πως προχωράτε, όσο άφορα τα αποτελέσματα, είναι με τη χρήση φωτογραφιών. Τραβηξτε μια φωτογραφία από τα σημεία με κυτταρίτιδα που θα χρησιμοποιήσετε την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) και συγκρίνετε την με μια επομένη που θα τραβήξετε 15 ή 30 μέρες μετά. Παρατηρειτε κάποια διαφορά στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας σας? Στο τέλος, εσείς είστε ο τελικός κριτής του κατά ποσό οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (cellulite cream) καλύπτουν τις ανάγκες σας.

cellulite cream

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.