Tuesday, July 17, 2012

Μάσκα για κυτταρίτιδα

Ένας φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η μάσκα γενικά ζεσταίνει το δέρμα, προκαλεί τόνωση της ροής του αίματος και απομακρύνει από το σώμα το υγρό πλεόνασμα και τις βλαβερές τοξίνες. Μερικές από τις καλύτερες θεραπείες με μασκα για κυτταριτιδα δίνονται παρακάτω.


Αρχικά μπορείτε να αναμείξετε πέντε γραμμάρια τσίλι, κόκκινο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, μία κουταλιά κρέμα γάλακτος, εκατό γραμμάρια μέλι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 5 ml λάδι κανέλας. Τη μάσκα του ροζ πιπεριού όπως ονομάζεται είναι καλό να τη χρησιμοποιείτε μια-δυο φορές κάθε εβδομάδα για ένα μήνα, αλλά με προσοχή οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα.


Μια άλλη αποτελεσματική μάσκα είναι με φύκια που είναι αρκετά ελαφριά για την επιδερμίδα. Πάρτε δύο πακέτα ξηρών φυκιών, προσθέστε δύο λίτρα καυτό νερό. Βουτήξτε μια πετσέτα μέσα στο μίγμα και τυλίξτε τις περιοχές που πάσχουν από κυτταρίτιδα  για μια ώρα. Επαναλάβετε για 2 φορές την εβδομάδα.


Οι μάσκες από σταφύλια είναι επίσης αποτελεσματικές. Αναμειγνύετε πέντε κουταλιές χυμό σταφυλιού, 2 κουταλάκια του γλυκού κρέμα ημέρας και 1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο ή υγρό μέλι. Απλώστε το μείγμα στην επιδερμίδα και αφήστε το για ένα τέταρτο της ώρας.

/* e-kyttaritida 468x15 */
google_ad_slot = "2930230403";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 15;
//-->


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Μάσκα για κυτταρίτιδα


Ακόμη, οι μάσκες από πηλό είναι αποτελεσματικές για να "τραβήξουν" από το δέρμα την περίσσεια των υγρών και τις βλαβερές τοξίνες. Αγοράστε από το φαρμακείο πηλό. Για να δημιουργηθεί το μίγμα, μπορείτε να αναμίξετε τον πηλό, με χλιαρό νερό, μέλι, αιθέρια έλαια, 2 κουταλιές καφέ, πέντε σταγόνες έλαιο θυμαριού και 3 σταγόνες από αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου. Αφήστε το στην επιδερμίδα για περίπου δέκα λεπτά.


Μια άλλη αποτελεσματική μασκα για κυτταριτιδα είναι με κερί. Αφού ζεστάνετε το κερί, το ρίχνετε πάνω σε μια βούρτσα η οποία είναι τυλιγμένη με αλουμινόχαρτο. Αφήνετε το κερί για περίπου περίπου μια ώρα και αφού έχει κρυώσει λίγο κάνετε κινήσεις προς τα πάνω στις περιοχές που πάσχουν.


Εξαιρετική επίδραση στην επιδερμίδα έχουν γενικά οι μάσκες με αιθέρια έλαια. Θα βρείτε πολλές παραλλαγές : όπως αιθέρια έλαια τα οποίο συνδυάζεται με, σταγόνες αμυγδαλέλαιο, αιθέρια ελαιόλαδο, σογιέλαιο κ.α., κυπαρίσσι, πεύκο, μέντα, ευκάλυπτο, περγαμόντο, ή έλαια των εσπεριδοειδών.


maska

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.