Tuesday, July 17, 2012

Συνταγές για την κυτταρίτιδα

Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα γύρω από το πάνω μέρος των μηρών, στις πλευρές τους, στην κοιλιακή χώρα και τα μπράτσα. Η αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας είναι η σωστή διατροφή και η στοχευμένη άσκηση.


Ποιο είναι όμως το σωστό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής κατά της κυτταρίτιδας? Μια σωστά ισορροπημένη δίαιτα απαιτεί προγραμματισμό στα γεύματα, τα οποία πρέπει να έχουν ποιότητα και να είναι υγιεινά.


Μία απλή και αποτελεσματική συνταγή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι η εξής :



  • 1 / 2 κιλό κοτόπουλο (ψιλοκομμένο, το τμήμα του στήθους είναι το πιο κατάλληλο).

  • 1 / 3 φλιτζάνι οργανικού λιναρόσπορο και οργανικά λαχανικά όπως τα μπιζέλια και το σέλινο.

  • 1+½ ποτήρι βιολογικό ζωμό λαχανικών.

  • 1 / 4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (για τα άτομα που θα  το θέλουν πιο καυτερό, μπορείτε να συμπεριλάβετε ½ κουταλάκι του γλυκού λιωμένη κόκκινη πιπεριά).

  • 2 ½ κουταλιές λάδι.

  • 1 σκελίδα σκόρδο και λίγο κρεμμύδι.

  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας (επιλέξτε μια που έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε νάτριο).

/* e-kyttaritida 468x15 */
google_ad_slot = "2930230403";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 15;
//-->


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Συνταγές για Κυτταρίτιδα


Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος και σε μέτρια θερμοκρασία, ρίξτε το λάδι. Ανακατεύεστε μέσα τα λαχανικά για όχι περισσότερο από εννέα λεπτά. Συνεχίστε να ανακατεύετε προσθέτοντας τα υπόλοιπα στοιχεία. Συνεχιστε σιγοβράζοντας το για τρία έως πέντε λεπτά.


Θα μπορούσατε να προσθέσετε αυτό το γεύμα στην διατροφή σας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, κυρίως γιατί περιέχει λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες και τα οργανικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται έχουν υψηλότερα επίπεδα στοιχειών απαραίτητων για καλή υγεία.


Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιούμε κρέμες, τζελ, συνταγογραφούμενα φάρμακα, ή άλλα εμπορικά μέσα ως θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας γιατί δεν θα έχουμε τόσο άμεσο αποτέλεσμα όσο μια καλή δίαιτα συνδυαστικά με εξάσκηση για τη μείωση της κυτταρίτιδας.


sintages

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.