Saturday, March 31, 2012

Κυτταριτιδα και πόνος. Γιατί προκαλείται?

Κυτταριτιδα - Πονάει πραγματικά??


Η κυτταριτιδα έχει πάρει μορφή επιδημίας. Πολλές γυναίκες, ανάμεσα τους και εγώ, αναφέρουν ότι η κυτταριτιδα μπορεί να προκαλέσει πόνο στο σημείο που υπάρχει. Είναι παράξενο το πως η ιατρική κοινότητα απαντάει σε αυτό τον ισχυρισμό. Γνωστικές μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι έχουν μια συντριπτική τάση να παρακάμπτουν πληροφορίες που δεν ταιριάζουν με αυτό που περιμένουν να δουν. Δεν είναι ότι βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε, απλά βλέπουμε ότι περιμένουμε να δούμε.


Αν και εσείς έχετε νιώσει πόνο απο την κυτταριτιδα σας τότε ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να τον καταπολεμήσετε.




/* E-kyttaritida CTR 336X280 color */
google_ad_slot = "3873061331";
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Η γνώμη των γιατρών για τον πόνο στην κυτταριτιδα


Οι περισσότεροι γιατροί συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η κυτταριτιδα είναι απλώς ένας καλλυντικός όρος. Επομένως, αν μια γυναίκα αναφέρει ότι η κυτταριτιδα της την πονάει, ο πόνος θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μιας διαφορετικής κατάστασης και όχι της κυτταριτιδας.



Με αυτό τον τρόπο μπορούν να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η κυτταριτιδα είναι ακίνδυνη και δεν αξίζει τον χρόνο τους για να την αντιμετωπίσουν. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες έχουν παρατηρήσει ότι η κυτταριτιδα τους πονάει. Και δεν εξηγεί το γεγονός ότι η κυτταριτιδα μου δεν πονάει πια, τώρα που κάνω την θεραπεία που θα βρείτε ΕΔΩ με επιτυχία.


 


Κυτταριτιδα και πόνος. Πώς προκαλείται ??


Η κυτταριτιδα αναπτύσσεται όταν το λίπος και τα υγρά συσσωρεύονται στον υποδόριο ιστό,δηλαδή στα λιποκύτταρα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Αυτός ο ιστός είναι συνδεδεμένος με το δέρμα μέσω ινώδων ζωνών. Η κυτταριτιδα σχηματίζεται όταν οι ζώνες αυτές γίνουν άκαμπτες και και συμπαρασύρουν προς τα κάτω τα συνδετικά λιπώδη κύτταρα, δημιουργώντας μια ανομοιόμορφη όψη στο δέρμα. Οι νευρικές απολήξεις μπορεί επίσης να συμπιεστούν και να βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία η οποία αντιπροσωπεύει την εμπειρία του πόνου που νιώθουμε πολλές γυναίκες με κυτταριτιδα.


 


Ποια είναι η γνώμη σας για την παραπάνω εξήγηση ?


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.