Monday, December 19, 2011

Κυτταρίτιδα καταπολέμηση

κυτταρίτιδα καταπολέμηση


Η κυτταρίτιδα είναι στην πραγματικότητα μια αλλαγή του δέρματος που συχνά περιγράφεται με λέξεις όπως «φλούδα πορτοκαλιού», «στρώμα,» ή «παραμόρφωση» και εμφανίζεται γύρω από το πάνω και το κάτω μέρος των μηρών, ενώ συχνά κάνει την εμφάνιση της και στην κάτω κοιλιακή χώρα των κατά τα άλλα υγιείς γυναικών. Ομως και οι άνδρες θα μπορούσαν να το πάθουν, παρόλα αυτά το 90 με 98% των περιπτώσεων της κυτταρίτιδας εμφανίζεται στις γυναίκες. Ο τίτλος αυτός προέρχεται από τη γαλλική ιατρική βιβλιογραφία που γράφτηκε 150 χρόνια πριν. Ο αρχικός τίτλος της λέξης, κυτταρίτιδα, δείχνει ότι είναι μια ασθένεια. Έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης πρόσφατα διαψεύσθηκε αυτή η θεωρία. Είναι γεγονός, ότι μερικές αναφορές στην επιστημονική βιβλιογραφία περιγράφουν την κυτταρίτιδα σαν κάτι που εμφανίζεται ως πάθηση του δέρματος, με την γνωστή ονομασία "κυτταρίτιδα".


 


[like-lock]


 


Από τις πληροφορίες μας σας παρουσιάζουμε μια εκτεταμένη επισκόπηση της κυτταρίτιδας, έχοντας απαντήσει σε διάφορα σοβαρά ερωτήματα, όπου θα συζητήσουν διάφορα διορθωτικά μέτρα, και θα προταθούν κάποιες ρεαλιστικές μέθοδοι που θα βοηθήσουν στην μείωση της ορατότητας της. Όλες αυτές τις πληροφορίες και τεχνικές καταπολέμησης της κυτταρίτιδας μπορείτε να τις βρείτε αγοράζοντας τον οδηγό καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


 


Για να γνωρίσουμε καλύτερα τι είναι η κυτταρίτιδα, ας ξεκινήσουμε αυτή την εξήγηση με την επισκόπηση της ανατομίας του δέρματος από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος γνωστό και ως επιδερμίδα. Αμέσως κάτω από αυτό είναι το πραγματικό δέρμα, που είναι εξαιρετικά πλήρης σε θύλακες τριχών παρόμοιους με των μαλλιών, περιλαμβάνει τους ιδρωτοποιούς αδένες, φλέβες για την κυκλοφορία του αίματος, τους υποδοχείς των νεύρων και των συνδέσμων. Το παραπάνω στρώμα του ιστού μπορεί να υπάρχει κάτω από τρεις στρώσεις υποδόριου (δηλαδή κάτω από το δέρμα) σωματικού λίπους. Αυτό θα εξηγηθεί, όταν η συζήτηση μας θα επικεντρωθεί πιο έντονα στο κομμάτι όπου εξηγούμε για την κυτταρίτιδα. Αυτό το ανώτατο στρώμα του υποδόριου λίπους του σώματος συνηθίζεται να αναφέρεται ως "μόνιμοι θάλαμοι σωματικού λίπους των κυττάρων που χωρίζονται με συνδέσμους". Από όλους αυτούς τους θαλάμους σωματικού λίπους των κυττάρων, ξεκινάει το σωματικό λίπος που προεξέχει στο δέρμα. Αυτή η ανομοιογένεια και η διαφορετικότητα από το υποδόριο λίπος του σώματος δίνει στο δέρμα την «ανώμαλη» εμφάνιση που εμείς αποκαλούμε κυτταρίτιδα.


 


Ο κύριος λόγος που η κυτταρίτιδα δεν παρατηρείται σε άνδρες (παχύσαρκους και μη παχύσαρκους) είναι λόγω του δέρματος. Το δέρμα και η ανώτατη περιοχή του υποδόριου ιστού διαφέρει στους άνδρες. Τα αρσενικά έχουν παχύτερη επιδερμίδα στα στρώματα των ιστών του δέρματος στο πάνω και στο κάτω μέρος των μηρών. Η διαφορά φαίνεται, ειδικά στο πρώτο στρώμα του λίπους του σώματος, που είναι λίγο πιο λεπτό στους άνδρες, και είναι συγκεντρωμένο σε πολυγωνικά μοντέλα που χωρίζονται από διασταυρωμένους συνδέσμους.


 


[/like-lock]


 


Οι μεταβολές του υποδόριου λίπους της δομής των κυττάρων στο σώμα στους άνδρες και στις γυναίκες εμφανίζεται σε όλο το τρίμηνο της ανάπτυξης τους ως εμβρύου και στη συνεχεία εκδηλώνονται κατά τη γέννηση. Περιπτώσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ορμόνες του σώματος μεταξύ των δύο φύλων μπορούν να εξηγήσουν σε μεγάλο βαθμό αυτήν την απόκλιση, στην δομή του δέρματος. Είναι αποδεδειγμένο ότι άνδρες που γεννιούνται με έλλειψη ανδρικών ορμονών στο σώμα τους θα έχουν συχνά ένα σώμα με την εμφάνιση του υποδόριου λίπους τους να μοιάζει πολύ με αυτή των γυναικών.


κυτταρίτιδα καταπολέμηση

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.