Tuesday, August 9, 2011

Κυτταριτιδα - Τα χάπια για την καταπολέμηση της είναι αποτελεσματικά ;

Μέχρι σήμερα, υπάρχει μια ποικιλία από χάπια που βοηθούν στη μείωση της κυτταριτιδα και μπορούν να βρεθούν εύκολα στην αγορά, αλλά γενικά δεν είναι εγκεκριμένα από ιατρικές ομάδες ή οργανώσεις. 
Η κυτταριτιδα μπορεί να εξηγηθεί ως μια σειρά από κυματισμούς του σωματικού λίπους των κυττάρων και των υποδόριων συνδέσμων που βρίσκονται κάτω από το δέρμα σας. Το πρόβλημα συνήθως βρίσκεται στο πάνω μέρος των μηρών και στους γλουτούς, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Η κυτταριτιδα περιλαμβάνει μια χαρακτηριστική εμφάνιση «φλούδας πορτοκαλιού», συν κάποιες αναφορές στην ονομασία «τυρί cottage» επίσης. Η κυτταριτιδα επηρεάζει τις γυναίκες και πολύ λιγότερο τους άνδρες, πιθανόν λόγω της διαφοράς στη δομή των κυττάρων μεταξύ άντρα και γυναίκας. 
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να μειώσετε ή να εξαλείψετε την κυτταριτιδα από το σώμα σας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τεχνολογίες που περιλαμβάνουν την ακτινολογία και διάφορα χάπια για την κυτταριτιδα που λαμβάνονται εσωτερικά και περιέχουν στοιχεία τα οποία έχουν ιδιότητες για την μείωση της κυτταριτιδα. Γενικά, τα χάπια για την κυτταριτιδα είναι μείγματα θεραπειών από βότανα που βοηθούν στη μείωση των λιπαρών στρωμάτων του σώματος και μπορούν επίσης να επιταχύνουν τη μεταβολική διαδικασία που επίσης βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων της κυτταριτιδα. Τέτοιου είδους θεραπείες με βότανα είναι αναγνωρισμένες για την αποκατάσταση των ενζύμων και των ορμονών του οργανισμού στο σώμα σας ώστε να υπάρχει μια λογική πέψη και αφομοίωση των γευμάτων και το σώμα σας να μην αποθηκεύει τις θερμίδες και τα λίπη, που σαν επακόλουθο μετατρέπονται σε κυτταριτιδα, αλλά να τα χρησιμοποιεί για να αποκτήσει περισσότερη ενέργεια και δύναμη. 
Τα φυτικά σκευάσματα από βότανα που μειώνουν την κυτταριτιδα είναι γνωστά ως χάπια για την κυτταριτιδα. Δυο από τα βασικά στοιχεία που περιέχουν γενικά τα χάπια για την κυτταρίτιδα περιλαμβάνουν το Guggulu (Αγιουρβεδικό φυτό),  το ινδικό φραγκοστάφυλο, τα εκβρασθέντα φύκια, το βόραγο (σπορέλαιο), τα προϊόντα από λεκιθίνη σόγιας, το γλυκό τριφύλλι, τους σπόρους σταφυλιών, το gingko biloba, κλπ. Όλα τους χρησιμοποιούνται κατά κανόνα σε μορφή εκχυλίσματος για να διασφαλιστεί ότι τα χάπια ενάντια στην κυτταριτιδα είναι εύκολο να ληφθούν. Γενικά δεν υπάρχει ειδικός τρόπος για να καταναλώσετε αυτά τα χάπια ενάντια στην κυτταριτιδα, μπορείτε να τα πάρετε εύκολα και άπλα με νερό. 

Μερικοί φυσιοθεραπευτές συμφωνούν ότι η λήψη της L-tyrosine δίνει επίσης πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα μειώνοντας τα λιπαρά στρώματα από το σώμα και ως εκ τούτου, τα χάπια που περιέχουν την  L-tyrosine θα μπορούσαν να ληφθούν για να αφαιρέσετε την άσχημη κυτταριτιδα από το δέρμα σας. Επίσης η πραγματοποίηση της θεραπείας από μηλόξυδο είναι ακόμα μια αποτελεσματική σαν θεραπεία στην μείωση της κυτταριτιδα. Υπάρχουν πολλές φαρμακευτικές εταιρείες που κατασκευάζουν χάπια για την θεραπεία με μηλόξυδο και μπορούν να καταναλωθούν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβετε από ένα γιατρό, για να καταπολεμήσετε την κυτταριτιδα. 
Η κυτταριτιδα είναι ένα πραγματικό καλλυντικό πρόβλημα, το οποίο προκαλεί το δέρμα ενός ατόμου να πάρει μορφή σαν λακκάκια. Η κυτταριτιδα αρχίζει γενικά να συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της εφηβείας και όπως αναφέρεται παραπάνω, ίσως τα πιο γενικά επηρεαζόμενα σημεία του σώματος να είναι οι γοφοί, το άνω τμήμα των μηρών και το κάτω μέρος του στομάχου. Επίσης πολλές φορές, το πίσω μέρος των χεριών (ειδικά στους αγκώνες και γύρω από αυτούς), μπορεί να επηρεαστεί, ωστόσο η κατάσταση της κυτταριτιδα είναι πολύ πιο συχνή στα παχύσαρκα άτομα. Στις μέρες μας, υπάρχει μια ποικιλία από χάπια που βοηθούν στη μείωση της κυτταριτιδας και μπορούν να βρεθούν εύκολα στην αγορά, αλλά γενικά δεν είναι εγκεκριμένα από ιατρικές ομάδες ή οργανώσεις. Αν και υπάρχουν ανεπαρκείς έρευνες και όχι επιστημονικές τεκμηριώσεις, η αγορά έχει τεράστια ανάπτυξη σε αυτά τα προϊόντα από ανθρώπους που έχουν θετικά αποτελέσματα με αυτά τα χάπια. Επιστημονικά, αυτού του είδους τα χάπια συνηθίζουν να συνιστώνται, για πολλά χρόνια, άλλα θεωρούνται ως χαμηλής ποιότητας προϊόντα λόγω έλλειψης των παραπάνω στοιχείων. 
Ανεξάρτητα από τα φάρμακα που έχετε επιλέξει για τη μείωση του προβλήματος της κυτταριτιδα, είναι σημαντικό να συζητήσετε και να πάρετε τη συμβουλή του γιατρού σας, πριν να τα πάρετε. Ο λόγος είναι ότι κάθε είδους χάπι μπορεί να συνδεθεί με όλα τα άλλα χάπια δημιουργώντας ανεπιθύμητες παρενέργειες. Ακόμη και εάν είναι φυτικά ή φυσικά χάπια, αντιυπερτασικά, οδοντιατρικά, υπογλυκαιμικά φάρμακα, χάπια για τον πόνο, όλα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και ως εκ τούτου, θα πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή. Τα χάπια για την μείωση της κυτταριτιδα πρέπει επίσης να λαμβάνονται προσεκτικά με βάση τις προϋποθέσεις και τον ασθενή. Για παράδειγμα, οι έγκυος γυναίκες θα πρέπει να λαμβάνουν τα χάπια για την μείωση της κυτταριτιδα με προσοχή.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.