Sunday, April 17, 2011

Κυτταριτιδα και δίαιτα αποτοξίνωσης για τη μειωση της


Μια περίοδο αποτοξίνωσης δεν είναι απλά τέλεια για να απαλλαγούμε από το επιπλέον λίπος που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Στην πραγματικότητα είναι ευεργετική για ολόκληρο το σώμα σας. Εάν είστε μεταξύ των πολλών γυναικών που είναι καταραμένες από την κυτταριτιδα, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα κακά νέα. Δεν πρόκειται να βρείτε οποιαδήποτε εγγυημένο προϊόν που να απομακρύνει επιμελώς την κυτταριτιδα. Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν το προνόμιο μιας ελεύθερης εμφάνισης από την κυτταριτιδα. Ωστόσο, η ύπαρξη της κυτταρίτιδας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελαχιστοποιηθούν τα δυσάρεστα λακκάκια στο δέρμα.

Υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις για τη μείωση της παρουσίας του συνδρόμου της "φλούδας πορτοκαλιού". Η αγορά βομβαρδίζεται με πολλές θεραπευτικές λοσιόν και κρέμες για την κυτταριτιδα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αισθητικών θεραπειών που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το περισσότερο μέρος της κυτταριτιδα. Εντούτοις, εάν επιλέξετε μια πιο φυσική μέθοδο για την εξάλειψη της πλειοψηφίας της εμφάνισης "τυριού cottage" από το σώμα σας, είναι δυνατό να ακολουθήσετε μια δίαιτα αποτοξίνωσης.

Μια περίοδο αποτοξίνωσης δεν είναι απλά τέλεια για να απαλλαγούμε από το επιπλέον λίπος που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη της κυτταριτιδα. Στην πραγματικότητα είναι ευεργετική για ολόκληρο το σώμα σας. Αποτοξινώνει ολόκληρο το σύστημά σας από τις βλαβερές τοξίνες που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άρρωστος και σε λήθαργο. Στο τέλος της περιόδου αποτοξίνωσης σας, όχι μόνο υπάρχει μια πιθανότητα ότι η εμφάνιση της κυτταριτιδα θα μειωθεί, άλλα επιπλέον θα νιώθετε σαν ένας εντελώς νέος ανθρωπος με αυξημένη δύναμη και αντοχή.

” Η ΛΥΣΗ έφτασε !!! Δώστε ένα ΤΕΛΟΣ στην κυτταριτιδα. Επισκεφτείτε τώρα το e-kyttaritida.gr και ανακαλύψτε ένα πλήρη οδηγό καταπολέμησης με επιστημονική διατροφή, στοχευμένες ασκήσεις και ιατρικές θεραπείες, όλα σε ένα βιβλίο. Μην χάνετε άλλο χρόνο….Πατήστε ΕΔΩ τώρα !!!”

Η δίαιτα αποτοξίνωσης για τη μείωση ή την πρόληψη της κυτταριτιδα δεν είναι διαφορετική από κάθε άλλη τυπική περίοδο αποτοξίνωσης. Σχεδόν όλες οι μέθοδοι καθαρισμού, σας προκαλούν να μειώσετε ή ακόμη και να αφαιρέσετε εντελώς το λίπος από τις διατροφικές σας συνήθειες. Αναζητήστε χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά εναλλακτικές λύσεις. Καθ 'όλη τη διάρκεια της δίαιτας αποτοξίνωσης, μείνετε μακριά από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών. Προσθέστε πολλά φρούτα στην διατροφή σας, όπως μήλα και σταφύλια. Φρούτα και λαχανικά πλούσια σε αντί οξειδωτικά είναι σίγουρα χρήσιμα. Μείνετε μακριά από γλυκά και αλμυρά όσο αυτό είναι δυνατόν. Εάν χρειάζεστε παραπάνω γεύση, υπάρχουν μείγματα βοτανών που μπορούν να αντικαταστήσουν το αλάτι. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε πολλές φυτικές ίνες στην καθημερινή διατροφή σας. Οι φυτικές ίνες μπορούν να βοηθήσουν να μειώσετε το λίπος και τα επίπεδα της χοληστερόλης μέσα στο σώμα σας. Δεν είναι μόνο ότι, μια διατροφή υψηλή σε φυτικές ίνες μπορεί να βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο της όρεξης σας, άλλα σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι περισσότερο χρόνο. Οι φυτικές ίνες μπορούν να σας βοηθήσουν, επίσης, να μειώσετε το βάρος σας.

Τα υγρά είναι ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος αποτοξίνωσης σας. Καταναλώστε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό σε καθημερινή βάση, γιατί αυτό ενισχύει τον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα σας. Πίνετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λίγο στημένο λεμόνι όταν σηκώνεστε νωρίς το πρωί. Αυτό το μείγμα ενεργοποιεί το συκώτι σας και βοηθάει με το ξέπλυμα των τοξινών. Εναλλακτικά τονωτικά ήπατος που είναι προτεινόμενο να δοκιμάσετε είναι τα οξυάκανθα και το τσάι πικραλίδας. Μείνετε μακριά από τον καφέ, το ποτό ή οτιδήποτε άλλο αποτελείται από καφεΐνη και αλκοόλ. Αν σκοπεύετε να πίνετε χυμούς φρούτων, προσπαθήστε να είστε βέβαια ότι αγοράζετε τους φυσικούς χυμούς από το κατάστημα δεδομένου ότι αυτοί έχουν την μεγαλύτερη πιθανότατα να μην έχει προστεθεί επιπλέον ζάχαρη. Μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση είναι να φτιάξετε απλά το δικό σας. Τίποτα απολύτως δεν είναι καλύτερο από ένα φρέσκο χυμό φρούτων! Επιπλέον θα είναι εγγυημένο ότι πραγματικά δεν έχει προστεθεί ζάχαρη. Αντί για αγελαδινό γάλα, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κατσικίσιο γάλα.

Να θυμάστε, η διατροφή αποτοξίνωσης μπορεί μόνο να συμβάλει στη μείωση της κυτταριτιδα, αλλά δεν μπορεί ποτέ να σας ελευθερώσει τελείως από αυτή. Παρ 'όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να περάσετε από μια περίοδο αποτοξίνωσης και αυτό θα σας κάνει σίγουρα πιο υγιειης αφού τελειώσετε!