Wednesday, March 7, 2012

Κυτταριτιδα και περιτυλίγματα, απο βότανα, για το σώμα

Τα περιτυλίγματα για το σώμα ενάντια στην κυτταριτιδα περιέχουν φυσικές φυτικές θεραπείες όπως για παράδειγμα φύκια, άλγη, φυσική aloe-vera και λάσπη. Το δέρμα σας τρίβεται και του γίνεται ομοιόμορφο μασάζ κάνοντας χρήση αυτών των ουσιών, που καταπολεμούν την κυτταριτιδα, πριν τυλιχτεί με ιατρικά περιτυλίγματα από το λαιμό μέχρι τα πόδια.


Η κυτταριτιδα είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα για τις γυναίκες που είναι συχνά απαραίτητο να επιλέξουν μια μέθοδο θεραπείας. Ενώ η κυτταριτιδα δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα καλλυντικό πρόβλημα που προκαλεί ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους. Στην αγορά υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να αφαιρέσετε την κυτταριτιδα και οι φυτικές θεραπείες με βότανα είναι μία από αυτές.




/* E-kyttaritida CTR 160X600 color */
google_ad_slot = "2596811354";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Οι θεραπείες από βότανα αποτελούνται από φαρμακευτικά φυτά που ενισχύουν τα αποσταθεροποιημένα συστήματα του σώματος και αυξάνουν τις δικές του δυνάμεις επούλωσης. Στην αφαίρεση της κυτταριτιδα, οι θεραπείες από βότανα χρησιμοποιούνται κυρίως ως κρέμες, συμπληρώματα, επαλείμματα, ενέσεις για την μεσοθεραπεία καθώς και  σαν περιτυλίγματα του σώματος.


Η κυτταριτιδα δημιουργείται λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση αποβλήτων και τοξικών στοιχείων στο σώμα σας. Οι θεραπείες με βότανα συμβάλουν στη βελτίωση της ροής της κυκλοφορίας του αίματος και τονίζουνε τα τριχοειδή τοιχώματα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος βελτιώνοντας έτσι την υφή της επιδερμίδας σας και μειώνοντας την κυτταριτιδα. Επίσης βοηθάνε στην τήξη του λίπους που απορροφάται και διαλύεται από την κυκλοφορία του αίματος διώχνοντας την κυτταριτιδα.


 



Από τι αποτελούνται τα περιτυλίγματα, από βότανα, για το σώμα και βοηθάνε την μείωση της κυτταριτιδα ;


Τα περιτυλίγματα για το σώμα ενάντια στην κυτταριτιδα περιέχουν φυσικές φυτικές θεραπείες όπως για παράδειγμα φύκια, άλγη, φυσική aloe-vera και λάσπη. Το δέρμα σας τρίβεται και του γίνεται ομοιόμορφο μασάζ κάνοντας χρήση αυτών των ουσιών, που καταπολεμούν την κυτταριτιδα, πριν τυλιχτεί με ιατρικά περιτυλίγματα από το λαιμό μέχρι τα πόδια. Η περιοχή καλύπτεται με σελοφάν ή οποιοδήποτε είδος πλαστικού περιτυλίγματος για περίπου είκοσι με τριάντα λεπτά και στη συνέχεια το περιτύλιγμα σας αφαιρείται. Αυτή η διαδικασία ακολουθείτε από ελαφρύ τρίψιμο της περιοχής και ξέπλυμα με χλιαρό προς ζεστό νερό. Τα περιτυλίγματα σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σε ιαματικά λουτρά και στο δικό σας σπίτι. Για την χρησιμοποίηση περιτυλιγμάτων στο σπίτι μπορούν να χρησιμοποιήσετε ζεστούς κόκκους καφέ και υγρά φύκια.




/* e-kyttaritida 160x600 (2) */
google_ad_slot = "1242791871";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Πώς ακριβώς λειτουργούν τα περιτυλίγματα, από βότανα, για το σώμα και βοηθάνε ενάντια στην κυτταριτιδα ;


Το αποτελέσματα που εμφανίζει, ενάντια στην κυτταριτιδα, κάθε είδος βότανου ποικίλλουν, από βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος μέχρι επιδιόρθωση της επιφάνειας του δέρματος. Οι κόκκοι καφέ χρησιμοποιούνται συχνά στα περιτυλίγματα, επειδή ισοσταθμίζουν την κατανομή του σωματικού λίπους και τονώνουν τη ροή αίματος. Τα εκχυλίσματα φυκιών συμπεριφέρονται ως μονάδες απορρόφησης των βλαβερών τοξινών και των άχρηστων υλικών του σώματος, βοηθώντας ενάντια στην κυτταριτιδα. Αυτά τα βότανα διεισδύουν βαθιά στο δέρμα ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται σε  περιτυλίγματα ενάντια στην κυτταριτιδα. Μερικά περιτυλίγματα σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα χρησιμοποιούν ένα μείγμα από συμπίεση, αρωματοθεραπεία και λύσεις από φυσικά βότανα για το σύνολο της διαδικασίας της αποτοξίνωσης κατά της κυτταριτιδα.


 


Πώς χρησιμοποιούνται τα περιτυλίγματα σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα ;


Η θεραπεία με περιτυλίγματα σώματος ενάντια στην κυτταρίτιδα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα spa ή στο δικό σας σπίτι. Όποιο μέρος και αν επιλέξετε, χρησιμοποιείστε ένα περιτύλιγμα για να καλύψετε το σώμα σας το οποίο μπορεί να είναι από πλαστικό, από ειδικό λάστιχο ή από σελοφάν. Μια κρέμα χρησιμοποιείται για τις πληγείσες περιοχές του σώματος και πρέπει να αφεθεί για 20-30 λεπτά επάνω στην περιοχή. Μερικά περιτυλίγματα σώματος προτείνεται να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ύπνου για καλύτερα αποτελέσματα ενάντια στην κυτταριτιδα. Το περιτύλιγμα μετά αφαιρείται πλένοντας το με χλιαρό προς ζεστό νερό. Ένα κάλο (ακριβό) περιτύλιγμα σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα μπορεί να σας φέρει αποτελέσματα με εμφανές μειωμένο σωματικό λίπος, μειωμένες βλαβερές τοξίνες, αυξημένη κυκλοφορία του αίματος και καλύτερη σωματική χαλάρωση.



Οι κίνδυνοι των περιτυλιγμάτων σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα ;

Η λανθασμένη χρήση των περιτυλιγμάτων σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση λόγω της υπερβολικής έλλειψης υγρών στο σώμα. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ζωή σας. Ως εκ τούτου, είναι συνήθως καλύτερο να πραγματοποιείται αυτό το είδος θεραπείας, ενάντια στην κυτταριτιδα, κάτω από την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού, το οποίο θα παρακολουθεί την πρόοδο σας και την χρήση του περιτυλίγματος. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα περιτύλιγμα σώματος ενάντια στην κυτταριτιδα θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικές πληροφορίες για το περιτύλιγμα αυτό.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.