Monday, February 20, 2012

Κρεμές κατά της κυτταρίτιδας

κρεμα κυτταριτιδα


 


Είναι γνωστό ότι η αντιαισθητική κυτταρίτιδα μπορεί σίγουρα να σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ελκυστική και σέξι. Παρά τα όσα λένε πολλοί, η διατροφή και η άσκηση μόνη της δεν είναι αρκετές για να κερδίσετε τον αγώνα με την κυτταρίτιδα. Σας παραθέτουμε μία λίστα με προϊόντα που θεωρούνται ως τα πιο αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

1.Dermelect Cosmeceuticals Body Cream Lipo Toning


κρεμα κυτταριτιδαΑυτή η κρέμα έχει δημιουργηθεί με ειδική φόρμουλα η οποία μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση και στην αύξηση της φυσικής ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σαφώς πιο ήπια εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Αυτή η κρέμα μειώνει επίσης το πρηξιμο και προωθει την κυκλοφορία. Η καφεΐνη που περιέχεται θα καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και θα μειώσει τα λιπώδη κύτταρα.


 


2.Dermology Cellulite Solution


κρεμα για κυτταριτιδαΠολλοί δηλώνουν ότι Dermology είναι η καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας από τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Αυτή η κρέμα κάνει επιθετική εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε λίγες μόνο ημέρες.


 


 


3. Revitol Cellulite Solution



κρεμα εναντια στην κυτταριτιδαΗ Revitol συνιστάται ως μία από τις καλύτερες λύσεις για την κυτταρίτιδα λόγω της χρησιμοποίησης της ρετινόλης Α η οποία είναι από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα και αποτελεσματικά στοιχεία. Η Revitol αυξάνει τα βοοειδή και την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι μια γρήγορη και αρκετή φθηνή λύση κατά της κυτταρίτιδας.


 


 


 


κρεμα κυτταριτιδα

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.