Wednesday, August 3, 2011

Κυτταριτιδα - Σύγχρονες θεραπείες

 

Εάν πάσχετε από κυτταριτιδα και θέλετε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να απαλλαγειτε από την κυτταριτιδα χωρίς εντατική άσκηση και δίαιτα, ισως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στις σύγχρονες θεραπείες που υπαρχουν εναντια στην κυτταριτιδα. Τέτοιες επιλογές θεραπείας εναντια στην κυτταριτιδα είναι συνήθως διαθέσιμες σε μορφες καλλυντικης χειρουργικής επέμβασης και σαλόνιων αισθητικης περιποιησης.

Η αναζήτηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταριτιδα έχει οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις στον τομέα της καλλυντικης επιστήμης. Με αμέτρητους ανθρώπους να αναζητούν τρόπους για να απαλλαγούμε από την κυτταριτιδα, οι σύγχρονες θεραπείες κατα της κυτταριτιδα γίνονται όλο και πιο δημοφιλής και κοινες.

Πριν αποφασισετε να υποβληθητε σε μια απο αυτές τις σύγχρονες θεραπείες εναντια στην κυτταριτιδα, το καλύτερο που εχετε να κάνετε ειναι κάποια έρευνα και μελέτη για να διαπιστωσετε ποιες από αυτες είναι πιθανον να εχουν αποτελεσμα για εσας και την κυτταριτιδα. Η επιλογή μιας θεραπείας εναντια στην κυτταριτιδα μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μια καινουρια μοδα του σήμερα σιγουρα δεν είναι μια καλή ιδέα, και θα μπορούσε να σημαίνει χάσιμο χρόνου και χρήματος.

 


 

 

Κυτταριτιδα - Σύγχρονες θεραπείες 

Velasmooth

Η θεραπεια Velasmooth είναι μια μη χειρουργική θεραπεία εναντια στην κυτταριτιδα που λειτουργεί με την αύξηση της ροής του οξυγόνου προς στις περιοχές που πληγώνται, συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, τους γοφούς και τα μπράτσα. Η συσκευή Velasmooth χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αναρροφήσης κενού, μηχανικό μασάζ και θερμικής επεξεργασίας και χρησιμοποιει υπέρυθρες ακτίνες και ραδιοσυχνότητες.

Μεσοθεραπεία

Μια άλλη δημοφιλής θεραπεία εναντια στην κυτταριτιδα, η μεσοθεραπεία απαιτει την έγχυση φαρμάκων και βιταμινών στο στρώμα του δέρματος που ονομάζεται μεσόδερμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους, αρα και της κυτταριτιδα, καθώς και τη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος. Η Μεσοθεραπεία χρησιμοποιειται εδώ και καιρό σαν μια κοινή θεραπεία για διάφορα προβλήματα υγείας και δεν ειναι παρα μόνο τα τελευταία χρόνια που κέρδισε τη δημοτικότητα ως μια αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταριτιδα.

Endermologie

Χρησιμοποιοντας αναρροφήσεις και περιστρεφομενους κυλινδρους για το δερμα, η συσκευη Endermologie πραγματοποιει μασάζ στις πληγείσες απο κυτταριτιδα περιοχές για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Βοηθά επίσης να αφαιρέθουν οι τοξίνες από το σώμα και να βελτιώθει ο τόνος του δέρματος. Απαιτούνται δεκαπέντε συνεδρίες κάθε δύο εβδομάδες για την αρχική περίοδο της θεραπείας, μετά απο την οποία απαιτούνται μηνιαίες συνεδρίες για τη συντήρηση.

Wellbox

Η συσκευη Wellbox είναι παρόμοια με την συσκευη Endermologie επειδή χρησιμοποιεί περιστρεφομενους κυλίνδρους και αναρροφήσεις, αν και αυτη η συσκευή είναι φορητή και χρησιμοποιείται στο σπίτι. Αν και λιγότερο αποτελεσματική, εναντια στην κυτταριτιδα, από την θεραπεια Endermologie, η θεραπεια Wellbox είναι, ωστόσο, εύκολη και ανέξοδη. Τα αποτελέσματα ομως είναι μόνο προσωρινα, αλλά μπορουν να συντήρηθουν. Αυτή η θεραπεία για την κυτταριτιδα διαρκεί οκτώ εβδομάδες, και πραγματοποιειται τρεις φορές την εβδομάδα.

Cellubike

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η θεραπεια Cellubike περιλαμβάνει την ποδηλασια επανω σε ένα σταθερό ποδήλατο, ενώ ενα υπέρυθρο φως εστιάζει στις πληγεισες περιοχές,  θέρμενοντας και μαλάκωνοντας την κυτταριτιδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αιματος και τον υγιεστερο μεταβολισμό, αναγκάζοντας την κυτταριτιδα να εξαλειφτει από το σώμα μέσω των αρκετων ώρων εξασκησης. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από αυτή τη θεραπεία, ενάντια στην κυτταριτιδα, καλό είναι να ξεκινήσετε   θεραπευτική αγωγή εξάσκησης και υγιεινής διατροφής παραλληλα. Οι θεραπεια Cellubike συνιστάται 2-3 φορές την εβδομάδα, για καλυτερα αποτελεσματα εναντια στην κυτταριτιδα.

Accent

Η θεραπεια Accent προωθεί την απομάκρυνση και την επαναρρόφηση των υγρών, διασπά ινώδεις ιστούς και βελτιώνει την κυκλοφορία μειωνοντας την κυτταριτιδα. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στόχευει σε δύο επίπεδα λίπους ταυτόχρονα, δημιουργουντας μια ομαλότερη εμφάνιση του δέρματος, χωρις κυτταριτιδα, συσφίγγοντας τα σημεια που συκρατούν το λίπος. Για τα  καλύτερα αποτελέσματα απαιτουνται έξι συνεδρίες κάθε δύο εβδομάδες.

 

Εχετε στο μυαλο σας ότι οι σύγχρονες θεραπείες εναντια στην κυτταριτιδα κόστιζουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Εάν δεν έχετε το χρόνο, την υπομονή και την πειθαρχία για να υποβληθείτε σε μια θεραπευτική αγωγή για να βοηθήσετε στη μείωση της κυτταριτιδα, η επιλογη μια σύγχρονης θεραπείας εναντια στην κυτταρίτιδα μπορεί να μην είναι μια καλή επιλογή.

 

 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.