Friday, July 29, 2011

Κυτταριτιδα και κατάλληλες ασκήσεις

κυτταριτιδα τροφες

 Εξαλείψτε την κυτταριτιδα μέσω ασκήσεων με βάρη


Η συμμετοχή σας σε αερόβιες προπονήσεις μαζί με εξάσκηση για δύναμη βελτιώνει τις πιθανότητες για την εξάλειψη της πλειοψηφίας της κυτταριτιδα ή, τουλάχιστον, την κάνει να είναι λιγότερο εμφανή. Κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς γιατί οι γυναίκες αποκτούν κυτταριτιδα. Ωστόσο, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν καταστήσει προσωπικό τους στόχο να εξαλείψουν όλα αυτά τα φοβερά πράγματα που διασφαλίζουν ότι οι περιοχές του σώματος μοιάζουν με "τυρί cottage". Δεν υπάρχει καμία εξπρές διαδικασία για το πως θα απομακρύνετε την κυτταριτιδα. Ένας καλός τρόπος για να απαλλαχτείτε από αυτή είναι η χειρουργική θεραπεία. Ωστόσο, αυτού του είδους οι διαδικασίες μπορούν να είναι εξαιρετικά δαπανηρές και υπάρχει μια πιθανότητα ότι μπορεί να μην επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι, παρά την πραγματοποίηση της χειρουργικής επέμβασης, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ότι η κυτταριτιδα θα επιστρέψει.


Κυτταριτιδα και σωματικό βάρος, Καμιά σχέση!

Παρόλα αυτά είναι εφικτό να απαλείψετε ορισμένο ποσό από την κυτταριτιδα με τη μείωση του περιττού λίπους του σώματος. Η συμμετοχή σας σε αερόβιες προπονήσεις μαζί με εξάσκηση για δύναμη βελτιώνει τις πιθανότητες για την εξάλειψη της πλειοψηφίας της idea ή, τουλάχιστον, την κάνει να είναι λιγότερο εμφανή. Η κυτταριτιδα εμφανίζεται συνήθως γύρω από τα κάτω άκρα, το στομάχι και την περιοχή της λεκάνης. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε ασκήσεις που επικεντρώνονται σε αυτούς τους τομείς.

Ψάχνετε τις καλύτερες ασκήσεις για να διώξετε την κυτταριτιδα ?? ΕΔΩ θα βρείτε ειδικές ασκήσεις σχεδιασμένες για την καταπολέμηση της κυτταριτιδας !!!


Για τα κάτω άκρα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα βάθια καθίσματα, τις επεκτάσεις ποδιών, τις κάμψεις ποδιών, και τις εκτάσεις γάμπας. Οι ανατάσεις είναι ιδανικές για την ενίσχυση των κοιλιακών σας. Για την περιοχή της λεκάνης, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γέφυρες, τις ωθήσεις λεκάνης, και επίσης την ιατρική μπάλα ασκήσεων που είναι κατάλληλα για την σύσφιξη των σημείων με κυτταριτιδα. Αν κάνετε προπόνηση με βάρη για πρώτη φορά, συνήθως είναι μια καλή προσέγγιση να ξεκινήσετε από χαμηλά κιλά. Συζητήστε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε γυμναστική. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, σε περίπτωση που πάσχετε από συγκεκριμένες γνωστές ασθένειες όπως το άσθμα, η υπέρταση ή κάποια καρδιακή πάθηση. Μην ξεπερνάτε τον εαυτό σας, ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Είναι καλύτερα να γίνετε μέλος ενός τοπικού γυμναστήριου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν προσωπικό γυμναστή. Όλοι αυτοί οι γυμναστές μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ρουτίνα εξάσκησης που είναι σωστή για σας και επίσης να καταλάβουν όταν είστε σε θέση να ανεβάσετε την προπόνηση σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Μπείτε στο πνεύμα, μειώστε την κυτταριτιδα με γυμναστική


Κάθε φορά που γυμνάζεστε με βάρη, μην προσπαθείτε να πάτε στα σχετικά βάρια από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Ξεκινήστε με βάρη που είναι αρκετά ελαφριά για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλη την προπόνηση, ωστόσο, να μην είναι και υπερβολικά εύκολη. Ακριβώς όπως και κάθε μορφή εξάσκησης με βάρη, θα πρέπει να εκτελείτε αυτές τις ασκήσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Αφήστε τουλάχιστον μια ημέρα ανάπαυσης μεταξύ της προπόνησης, ώστε το σώμα σας να μπορεί να επανέλθει. Μην το παρακάνετε με την γυμναστική με βάρη σας! Δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά καθημερινά είναι το μόνο που θα χρειαστείτε. Το βασικό είναι να είστε συνεπής. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η εξάσκηση δεν είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διώξετε την κυτταριτιδα. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε μια ισορροπημένη διατροφή για την περαιτέρω υποστήριξη της απώλειας του βάρους σας και της μείωσης της κυτταριτιδα.
Το καταπληκτικό πράγμα με αυτόν τον τρόπο απαλλαγής από την κυτταριτιδα είναι το γεγονός ότι η απομάκρυνση γίνεται μόνιμη. Δεν είναι μόνο ότι, η γυμναστική βελτιώνει επίσης και το μεταβολισμό σας. Το σώμα σας γίνεται πιο κομψό, τονισμένο και κυρίως χωρίς κυτταριτιδα. Επιπλέον, έχετε πολύ περισσότερη δύναμη και ζωντάνια για να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φαίνεστε ωραία, αισθάνεστε ωραία και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας να διαθέτει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χωρίς τα σημάδια που η πλαστική χειρουργική, για να διώξετε την κυτταριτιδα, μπορεί να έχει αφήσει πίσω.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.